NIEUWS

N.E.C. presenteert esporters seizoen 2024-2025

datum icoon 02-10-2024
readtime icoon 1 min leestijd

De KPN eDivisie gaat volgende maand weer van start. N.E.C. kondigt met trots haar esports team aan voor het nieuwe seizoen van de eDivisie. Mounir El Kahtaoui en Berat Çepe verdedigen komend seizoen opnieuw de Nijmeegse kleuren. Ook het contract met partner ECV esports is met één seizoen verlengd.

El Kahtaoui en Çepe zijn bekende gezichten bij N.E.C. Beide spelers hebben vorig seizoen al voor de Nijmeegse club gespeeld. El Kahtaoui maakte toentertijd zijn debuut in de eDivisie en werd na afloop van het seizoen bekroond met de titel Rookie of the Year. Voor Çepe was het vorig seizoen de eerste keer dat hij de kleuren van een club verdedigde. Aankomend seizoen biedt de esporters de kans om nog verder te groeien en hun prestaties van vorig jaar te overtreffen.

De KPN eDivisie is de officiële EA SPORTS FC-competitie van Nederland. Het wordt georganiseerd door de Eredivisie CV in samenwerking met KPN en Southfields, waarin N.E.C. met zeventien andere Eredivisieclubs, virtueel de strijd aangaat om de felbegeerde landstitel.