NIEUWS

N.E.C. en Oostendorp Autogroep al twintig jaar samen onderweg

datum icoon 21-10-2023
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. en Oostendorp Autogroep zijn al twintig jaar met elkaar onderweg. Beide partijen zijn daarmee nog niet op elkaar uitgekeken: de overeenkomst met official partner Oostendorp Autogroep is voorafgaand aan het thuisduel met Almere City FC met drie jaar verlengd, tot de zomer van 2026!

Oostendorp Autogroep is al sinds 2003 dé mobiliteitspartner van N.E.C. Zowel spelers, staf als (kantoor)medewerkers rijden sindsdien de auto’s van Toyota. “Oostendorp Autogroep is al jarenlang een zeer prettige en betrouwbare partner. De duurzame en sportieve visie van het bedrijf sluit goed aan bij de missie, visie en kernwaarden van N.E.C. We zijn blij dat de samenwerking is verlengd”, aldus Robin Faber, commercieel manager N.E.C.

Bas Bögels, vestigingsmanager van Oostendorp Autogroep, vertelt: “Het partnership met N.E.C. zorgt voor veel zichtbaarheid in de regio. We zijn blij deze samenwerking de komende seizoenen te continueren en verder door te bouwen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast blijven we N.E.C. faciliteren in het gehele mobiliteitsplan, van fietsplan tot autolease.”

Afgelopen week gingen Kodai Sano en Koki Ogawa samen met algemeen directeur Wilco van Schaik op bezoek bij Oostendorp Autogroep. Zij overhandigden Bögels een wedstrijdshirt en gingen op de foto met alle medewerkers van het Japanse autobedrijf.

Samen op weg naar nog meer (veilige) kilometers!