NIEUWS

FastID tekent tot 2027 als official partner van N.E.C.

datum icoon 12-09-2024
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. en FastID gaan langer met elkaar door. Het contract tussen beide partijen is met drie seizoenen verlengd, waarbij het bedrijf dat gespecialiseerd is in identiteitsverificatie per direct aansluit als official partner.

In 2023 sloegen N.E.C. en FastID de handen ineen, met als doel de beleving van supporters in het Goffertstadion te vergroten. Aan de hand van de biometrische technologie van FastID en nieuwe toegangspoorten werd een stadionbezoek gastvrijer en toegankelijker gemaakt. Met een eigen digital identity is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om het Goffertstadion op vertoon van enkel het gezicht te betreden.

Robin Faber, commercieel manager van N.E.C., vertelt: “We zijn blij dat we FastID met de toetreding als official partner kunnen binden aan N.E.C. Met de verlenging van deze samenwerking kunnen we samen bijdragen aan het vergroten van de naams- en productbekendheid van FastID, terwijl we de toegang voor onze supporters hiermee gastvrijer, toegankelijker en slimmer maken.”

Rob van Rinsum, commercieel directeur van FastID, voegt hieraan toe: “Het is gaaf om onderdeel te mogen zijn van deze ontwikkelingen in toegangsbeheer. Het wordt voor steeds meer supporters duidelijk hoe snel en gemakkelijk het werkt en dat hun persoonsgegevens niet centraal worden opgeslagen, maar zij zelf eigenaar blijven van hun identiteit. We zijn blij met deze gezamenlijke vooruitgang en dat het Goffertstadion mede dankzij onze techniek vooroploopt op het gebied van Identity Based Acces. We kijken uit naar de komende jaren!”