NIEUWS

Out of Office Event op het Faberplein succes voor N.E.C. Maatschappelijk

datum icoon 17-07-2024
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. Maatschappelijk heeft gisteren tijdens het Out of Office Event op het Faberplein een indrukwekkend bedrag van bijna €6.000,- opgehaald. Dit evenement, mede mogelijk gemaakt door het Faberplein en Eventontwerpers, was een groot succes voor de maatschappelijke afdeling van de Nijmeegse voetbalclub.

De middag werd feestelijk geopend door Wilco van Schaik. Aanwezigen bij het event werden opgeroepen om loten te kopen ten bate van N.E.C. Maatschappelijk. In totaal zijn er 280 loten verkocht, wat een substantiële bijdrage leverde aan het ingezamelde bedrag. De dag werd afgesloten met de loterij, waarbij meerdere mensen in de prijzen zijn gevallen.

Na de loterij bleef de vrijgevigheid onverminderd doorgaan. Er volgden nog meerdere donaties voor de Stichting, wat het totaalbedrag verder deed oplopen. De donaties zijn van groot belang voor de maatschappelijke projecten van N.E.C., die zich inzetten voor onder andere jeugdontwikkeling, sociale cohesie en sportparticipatie in Nijmegen.

Wilco van Schaik, directeur van N.E.C., sprak zijn dankbaarheid uit voor de betrokkenheid en steun: “Het is fantastisch dat wij als goed doel zijn gekozen voor zo’n groot evenement op het Faberplein. Ik was onder de indruk van de sfeer op het plein, met veel Nijmeegse ondernemers die onze projecten een warm hart toedragen. Met deze opbrengst kunnen we nog meer betekenen voor de lokale samenleving en blijven we bouwen aan een sterke, verbonden stad. We danken de organisatie en alle betrokkenen voor hun inzet en steun.”

Foto: Derks Fotografie