NIEUWS

N.E.C. Onder 21 verliest met 0-2 van Feyenoord

datum icoon 06-04-2024
readtime icoon 1 min leestijd

N.E.C. Onder 21 is zaterdagmiddag op de eigen Eendracht met onderuit gegaan tegen Feyenoord. Het werd 0-2 in het voordeel van de Rotterdammers.

Met twee zeges recente zeges stapte N.E.C. vol vertrouwen het veld op, maar echt aanspraak op een resultaat maakte de Nijmeegse ploeg uiteindelijk niet. Feyenoord sloeg na een half uur spelen voor het eerst toe na onnodig balverlies rondom het eigen zestienmetergebied.

Toen binnen tien minuten na rust de voorsprong verdubbeld werd in het voordeel van de rood-witten, was het wel beslist. Feyenoord speelde een aanval over meerdere schijven goed uit en Jaden Slory liet doelman Rijk Janse opnieuw kansloos met een hard schot in de verre hoek.

Volgende week krijgt N.E.C. bezoek van PEC Zwolle: dat is de nummer laatst van de competitie. Aftrap in Nijmegen is om 14.45 uur.