NIEUWS

Haal jouw gouden naamplaatje op voorafgaand aan N.E.C. – Go Ahead Eagles

datum icoon 17-10-2022
readtime icoon 2 min leestijd

Gouden seizoenkaarthouders van het seizoen 2021-2022 kunnen aanstaande zondag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles, het gouden naamplaatje ophalen. Speciaal voor deze wedstrijd worden er kraampjes opgezet bij alle toegangspoorten. Het ophalen van jouw gouden naamplaatje kan alleen bij deze wedstrijd.

Gedurende seizoen 2021-2022 werden ruim 4.500 stadionstoelen in het Goffertstadion gekenmerkt door een gouden naamplaatje. Deze plaatjes waren onderdeel van de seizoenkaartcampagne. Bij een seizoenkaartverlenging zonder financiële compensatie ontvingen supporters een gouden seizoenkaart en daarbij een gouden naamplaatje op hun plek voor het seizoen 2021-2022.

Ophalen

De gouden naamplaatjes kunnen voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C. – Go Ahead Eagles worden opgehaald. Dit is uiteraard kosteloos. Op de wedstrijddag vanaf 13.00 uur zijn de kraampjes bij de toegangspoorten geopend. Ben je niet in de gelegenheid om de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles te bezoeken? Dan kun je jouw gouden naamplaatje ook laten ophalen door een mede-seizoenkaarthouder.

LET OP: indien je vorig seizoen een seizoenkaart had in een ander vak, dan dien je het gouden naamplaatje op te halen bij de toegangspoort van het vak waar je vorig seizoen een seizoenkaart had!